Hol van a Tárgyi eszköz? - Készletnyilvántartó program - Raktár program - A Starsoft Raktár programjának újdonságai

A Starsoft Raktár programjának újdonságai

Raktár szoftverünk változási nyomon követhetőek blogbejegyzéseinken keresztül.

Összes termék direkt leltározása az Ügyviteli rendszerben

Elkészítettük sok ügyfelünk örömére az összes termék egyszerre történő leltározásának lehetőségét a Raktár programunkban. Mi jellemzi ezt az új funkciót?

Hasonlóan működik, mint a hagyományos leltározás. De ennek a funkciónak a kiválasztásával a szoftver automatikusan az összes terméket berakja a kosárba és ki is tölti a megszámolt darabszámot a raktár szerinti darabszámra.

Ha az összes terméket szeretnénk leleltározni a Raktár programban, akkor ez a leggyorsabb megoldás, mert csak azoknál a termékenként kell beírni a darabszámot, ahol eltérés van a számolt készlet és a raktáron levő készletk között.

Hol találjuk az Összes termék direkt leltározását? Termék menü -> Leltár -> Összes termék direkt leltározása

 

osszes termek direkt leltarozas

 

A leltározáshoz pedig a következő ablakot kapjuk meg:

 

osszes termek leltarozas

 

Miután a megfelelő oszlopba felvittük a talált mennyiségeket, egyszerűen A visszaírt mennyiségek elmentése gombbal mentük a valós készlet mennyiséget.

Új számlázási funkció készült el a Szerviz Program...
Termék szűkítés az Ügyviteli rendszerben

Related Posts

Feliratkozás blogra

Ingyenes bemutató

Szeretné használni Készletnyilvántartó programunkat, de nem tudja, hogy hol is kezdje el? Esetleg már van Önnél egy demó változat, de még nem talált meg minden funkciót?

Ha jelentkezik itt egy ingyenese bemutatóra, akkor választ kaphat minden kérdésére, sőt még egy kedvezményes kupont is adunk egy Ön által megjelölt szoftverünkre.

 
Jelentkezek egy bemutatóra

Csomagajánlatok

Különböző csomagajánlatokkal próbálunk segíteni a leendő (és meglévő) ügyfeleinknek azért, hogy megtalálja a megfelelő Raktár program összeállítását a cége számára.

Ha esetleg nem talál olyat, ami elnyerné a tetszését, akkor se keseredjen: hívjon vagy írjon nekünk és segítünk Önnek egy személyre szabott csomagot összeállítani.

Tovább az ajánlatokhoz

Rólunk mondták

HVG klubkártya kedvezmény Cégünk a HVG kártya tulajdonosoknak kedvezményt biztosít, melyet a kártya felmutatásával tud érvényesíteni.
Web Analytics