Új raktár funkció: hiányzó vonalkódok generálása - Készletnyilvántartó program - Raktár program - A Starsoft Raktár programjának újdonságai

A Starsoft Raktár programjának újdonságai

Raktár szoftverünk változási nyomon követhetőek blogbejegyzéseinken keresztül.

Új raktár funkció: hiányzó vonalkódok generálása

Elkészült a Raktár program egy hasznos funkciója, mely a Termékekhez kapcsolódik.


Egy kattintással le lehet generáltatni az összes hiányzó vonalkódot. A Raktár program csak azokra a termékekre generálja le a vonalkódot, melyhez még nem volt rögzítve / generálva.

A program folyamatosan jelzi, hogy éppen melyik vonalkódot generálja:

A teszt adatbázisunkon 1651 termékre generáltunk vonalkódot és 41 másodperc alatt fejezte be!

Bővített jelentés a Raktár programban
Lépcsős árak a Raktár programban

Related Posts

Feliratkozás blogra

Ingyenes bemutató

Szeretné használni Készletnyilvántartó programunkat, de nem tudja, hogy hol is kezdje el? Esetleg már van Önnél egy demó változat, de még nem talált meg minden funkciót?

Ha jelentkezik itt egy ingyenese bemutatóra, akkor választ kaphat minden kérdésére, sőt még egy kedvezményes kupont is adunk egy Ön által megjelölt szoftverünkre.

 
Jelentkezek egy bemutatóra

Csomagajánlatok

Különböző csomagajánlatokkal próbálunk segíteni a leendő (és meglévő) ügyfeleinknek azért, hogy megtalálja a megfelelő Raktár program összeállítását a cége számára.

Ha esetleg nem talál olyat, ami elnyerné a tetszését, akkor se keseredjen: hívjon vagy írjon nekünk és segítünk Önnek egy személyre szabott csomagot összeállítani.

Tovább az ajánlatokhoz

Rólunk mondták

HVG klubkártya kedvezmény Cégünk a HVG kártya tulajdonosoknak kedvezményt biztosít, melyet a kártya felmutatásával tud érvényesíteni.
Web Analytics