Készletnyilvántartó program - Raktár program - Modulok

Számolja ki az ön által választott modulok bérlésének vagy pedig megvásárlásának költségeit!

Rendszerünk használatának három féle módja van.

  • Kiszámolás
  • Bérlés
  • Megrendelés

A funkciók közül mindig csak egy lehet aktív. Kettő illetve három már nem. Amikor görgeti a listát és megjelöl egy modult, a lap alján található kalkulátor, automatikusan kiszámolja, hogy önnek mennyibe is fog kerülni annak bérlése, vagy pedig megvétele. Az így kapott adatokat elküldheti saját magának E-mailben, hogy átnézze, majd pedig ez után meg is rendelheti.

Olcsóbban szeretné?

Nézze meg Akciós Készletnyilvántartó csomagjainkat!

 

Raktár kezelő program - raktár program - készletnyilvántartó program - raktár szoftver

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a Raktárkezelő programmal kapcsolatban!

Kérdéseit a raktar-program[kukac]egyediszoftverek[pont]hu email címre szíveskedjenek elküldeni.

Feliratkozás blogra

Ingyenes bemutató

Szeretné használni Készletnyilvántartó programunkat, de nem tudja, hogy hol is kezdje el? Esetleg már van Önnél egy demó változat, de még nem talált meg minden funkciót?

Ha jelentkezik itt egy ingyenese bemutatóra, akkor választ kaphat minden kérdésére, sőt még egy kedvezményes kupont is adunk egy Ön által megjelölt szoftverünkre.

 
Jelentkezek egy bemutatóra

Csomagajánlatok

Különböző csomagajánlatokkal próbálunk segíteni a leendő (és meglévő) ügyfeleinknek azért, hogy megtalálja a megfelelő Raktár program összeállítását a cége számára.

Ha esetleg nem talál olyat, ami elnyerné a tetszését, akkor se keseredjen: hívjon vagy írjon nekünk és segítünk Önnek egy személyre szabott csomagot összeállítani.

Tovább az ajánlatokhoz

Rólunk mondták

HVG klubkártya kedvezmény Cégünk a HVG kártya tulajdonosoknak kedvezményt biztosít, melyet a kártya felmutatásával tud érvényesíteni.
Web Analytics