Készletnyilvántartó program - Raktár program - Kipróbálás

 

Kipróbálom a Raktár és készletnyilvántartó programot ingyen!

Akik élesben szeretnék kipróbálni a Raktár és készletnyilvántartó Program Pro verzióját, azok az üzenet részben jelezzék felénk, hogy "éles tesztet" igényelnek. Ekkor személyesen felvesszük velük a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjunk.

Akiknek promóciós kódjuk van pl. iparkamarai tagok, vagy partnerünktől kapott promóciós kupont, azok írjanak az iroda [kukac] egyediszoftverek [pont] hu e-mail címre a promócióval kapcsolatban.

Kérjük, hogy a valódi e-mail címét adja meg, mert egyébként NEM tudjuk kiküldeni a Raktár és készletnyilvántartó programot kipróbálható verzióját!

 A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Vezetéknév*
Keresztnév*
Cégnév*
Email*
Telefonszám*
Cím
Szeretne részt venni ingyenes tanfolyamon?
Üzenet
Ellenőrző kódEllenőrző kód - Készletnyilvántartó program

A "Küldés" gombra kattintással elfogadom, hogy a StarSoft hírlevelet küldhessen nekem, melyről bármikor leiratkozhatok.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Raktárkezelő program - raktár program - raktár szoftver - készletnyilvántartó program- készletnyilvántartó szoftver - eszköz nyilvántartó program

Feliratkozás blogra

Ingyenes bemutató

Szeretné használni Készletnyilvántartó programunkat, de nem tudja, hogy hol is kezdje el? Esetleg már van Önnél egy demó változat, de még nem talált meg minden funkciót?

Ha jelentkezik itt egy ingyenese bemutatóra, akkor választ kaphat minden kérdésére, sőt még egy kedvezményes kupont is adunk egy Ön által megjelölt szoftverünkre.

 
Jelentkezek egy bemutatóra

Csomagajánlatok

Különböző csomagajánlatokkal próbálunk segíteni a leendő (és meglévő) ügyfeleinknek azért, hogy megtalálja a megfelelő Raktár program összeállítását a cége számára.

Ha esetleg nem talál olyat, ami elnyerné a tetszését, akkor se keseredjen: hívjon vagy írjon nekünk és segítünk Önnek egy személyre szabott csomagot összeállítani.

Tovább az ajánlatokhoz

Rólunk mondták

HVG klubkártya kedvezmény Cégünk a HVG kártya tulajdonosoknak kedvezményt biztosít, melyet a kártya felmutatásával tud érvényesíteni.
Web Analytics