Leírás

Testre szabjuk a Raktár program Bevételezés nyomtatványának a kinézetét az Ön igényei szerint.

Folyamat:

  1. Ön kiválasztja azt a már meglévő nyomtatványt, mely a legjobban hasonlít az elképzeléseihez.
  2. Elküldi nekünk a nyomtatvány sorszámát és a változtatások pontos leírását (például a fejléc betűméretét állítsuk eggyel nagyobbra és a láblécbe tegyük be az Átvevő / Átadó szöveget kék színnel).
  3. Elkészítünk egy teljesen új nyomtatványt a korábbi alapján és módosítjuk a leírás szerint.

Lehetőség van egyedi adatmezőket is megjeníteni a Bevételezés nyomtatványon, amennyiben rendelkezik a Felhasználók által létrehozott egyedi mezők modullal. Ebben az esetben viszont egyedi ajánlatot adunk, mert jóval több időnkbe telik az elkészítése.

Fontos! Ez az ár egyszeri módosítást tartalmaz! Nem tartalmazza azt, hogy Ön bizonyos idő után meggondolja magát és másként szeretné a nyomtatványt! Minden nyomtatvány módosítás plusz munka számunkra.

Ez az ár akkor érvényes, ha valamely jelenlegi Bevételezés nyomtatvány formátumot kell átalakítani, testre szabni. Ha céges papírra lenne a nyomtatás, vagy más nyelvre szeretné a Bevételezés nyomtatványt, egyedi ajánlatot adunk!

Kizárólag olyan adatokat tudunk megjeleníteni a nyomtatványon, melyek a nyomtatvány adataihoz kapcsolódnak! Például egy Ügyfél Rendelés nyomtatványon nem tudjuk megjeleníteni a tételhez tartozó utolsó beszállító nevét.