Egyedi árak a termékekre – Vevőnként

Quantity
Quantity
Quantity

Termék leírása

Egyedi árak állíthatók be a Raktár kezelő programban cégenként, vevőnként. Termék csoportokra és termékekre mekkora engedményt kapjon százalékban és összegben.(az összeg kedvezmény csak a termékekre vonatkozik, míg a százalékos kedvezmény termékekre és termék csoportokra egyaránt). Vagy fix egyedi árak beállíthatók az ügyfélnek.

A beállított árak Szállítólevél készítésénél, és Árajánlat készítésénél is megjelenik függetlenül a termék normál árától.

Pl.: Gipsz Jakab ügyfélnél be van állítva az Asztal terméket fix, 15.000 Ft-os áron kapja meg. De az Asztal a termékkarbantartásban 30.000 Ft-tal szerepel. Nos, ha megnyitjuk a Szállítólevél készítést, kiválasztjuk Gipsz Jakab-ot, s a kosárba helyezzük az Asztal terméket, akkor annak az ára 15.000 Ft-tal fog szerepelni.

Egy ügyfélhez több termék ára is beállítható.

Képek, videók:

Egyedi árak

 

Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

További ajánlott termékek