Google Drive csatolás

Quantity
Quantity
Quantity

Termék leírása

A “Google Drive csatolás” modul segítségével állományokat csatolhatunk az ügyviteli program különböző soraihoz például termékekhez, ügyfelekhez, szállítólevelekhez. Hasznos kiegészítés, ha valaki felhőben szeretné tárolni a csatolásait, ráadásul be lehet állítani, hogy a megosztott mappa mindenkinél azonos legyen.

A  modulban lehetőség van az ügyviteli szoftveren belül megtekinteni a feltöltött állományokat.

A modulban közvetlenül az ügyviteli szoftverből ki lehet törölni a feltöltött állományokat. A program rákérdez a törlésre és ha a felhasználó megerősíti, törlés után naplózza az eseményt.

Több állományt is ki lehet választani egyszerre a felhős feltöltéshez.

A Mozgások böngészése menüben a Google drive állomány csatolás ablak folyamatosan frissíti a kiválasztott szállítólevélhez tartozó állományok listáját. Emiatt az ablakot nem kell bezárni, mert ahogy a felhasználó rákattint egy másik szállítólevélre, automatikusan frissül.

Honnan érhető el a funkció?

  • CRM
  • Számlanyilvántartó
  • Termékek
  • Ügyfelek
  • Szállítólevelek

Képek, videók:

 

 

Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

További ajánlott termékek