Kártyás beléptető rendszer modul

Quantity
Quantity
Quantity

Termék leírása

A Kártyás Beléptető rendszer modul áttekintése

Összeköti az Ügyviteli rendszerünket és Készletkezelő programunkat a kártyás beléptető rendszerrel.
Programunk a beléptető rendszer összes fontos adatát meg tudja jeleníteni jelentés formában, így bármilyen információt láthatunk.

Fontos: a Kártyás Beléptető rendszer modul csak az általunk javasolt beléptető rendszerrel működik! Igény esetén más beléptető rendszerhez is tudunk csatlakozni, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az adatokat továbbítani lehet például az épület-menedzsment, bérszámfejtés, étkeztetés felé.

Mit tud a Kártyás Beléptető rendszer ?

 • Felhő alapú : nincsenek kábelekt és egyéb olyan zavaró tényezők, amelyek a rendszer biztonságát és használhatóságát csökkentik.
  Ez azt eredményezi hogy számtalan problémától megszabadulhatunk.
 • Munkaidő nyilvántartás : akár 12 funkció gombos megoldás. Példa a kiválasztható lehetőségekre (melyeket szabadon lehet definiálni):
  – érkezés
  – távozás
  – érkezés áruval
  – távozás áruval
  – bevásárlás stb.
  A Kártyás Beléptető rendszer gombjainak a konfigurálása a rendszer telepítésekor történik.
 • Látogatók kezelése : felhasználóbarát módon támogatja, hogy a látogatóknak  előre definiált jogosultságokat és ajtó csoportokat állítsanak be.
 • Lift jogosultság : be lehet állítani dolgozónként, hogy milyen szinteket használhat.
  Például Kovács József csak a földszintet és a 3-ik emeletet használhatja.
 • Mobil parancsok : megoldható mobil számonként, hogy a rendszer parancsként értelmezze.
  Például ha Kormos Ádám felhívja a saját telefonjáról a központi számot, rögtön kinyílik neki egy adott garázskapu, de ha Lengyel Viktor hívja fel ugyanazt a számot, akkor a beléptető rendszer kikapcsolja a fűtést.
 • Integrálható Kamera felvételek : megoldható, hogy a Kártyás Beléptető rendszer a kamera felvételét hozzáfűzze a belépés / kilépés eseményéhez. Ilyenkor ha megnézzük az adott esemény tényét (például Czakó Piroska kilépett a gyár területéről reggel 18:23- kor), mellette láthatjuk a rövid videót is, melyet lejátszhatunk. Nagyon fontos lehet például egy lopás tettesének a kinyomozásában.
 • Bármennyi egységeket képes összekapcsolni – attól függetlenül, hogy ezek hol helyezkednek el – és vezérelhető vele például öltöző szekrényzára, lift, forgóvilla és egyéb eszközök.
 • Összekapcsolható telephelyek : több telephely összekapcsolható, még akkor is, ha nincs vezetékes telekommunikációs infrastruktúra.
 • Mobil kártya és vonalkód olvasó (hordozható)
  Habár a legtöbb ügyfél kártya olvasóként használja, ennél sokkal többet tud: be tudja olvasni a legtöbb egy és két dimenziós (2d) vonalkódokat,például QR kódot is be tud olvasni.
  A beolvasott vonalkód rögtön bekerül a felhőbe és a továbbított információ másodperceken belül használható.
  Akkor lehet érdekes ez a megoldás, ha összekötjük az Ügyviteli szoftverrel és a vonalkód leolvasásával bizonyos információt akarunk neki továbbítani.
 • Biztonságos : a  felhő alapú beléptető rendszer  mobil hálózaton keresztül kommunikál. Az összes információ továbbítása biztonságosan történik és természetesen titkosítva.
 • Műszak szünet jelzés : előre meghatározott menetrend szerint szirénákat/hangszórókat szólaltat meg, megadott hang állományok alapján. Területenként és munkarendenként más és más beállításokat lehet alkalmazni. Akár egy nem szabványos eseményt, példul hőség riadót is meg lehet vele oldani.
 • Integrálás :  összekapcsolható más vagyonvédelmi rendszerekkel például  riasztórendszer,vagy CCTV ( zárt-láncú biztonsági kamerákat összekapcsoló megfigyelőrendszer).
 • Vészkiürítés menedzsment: támogatja a rendőrség, tűzoltók,mentők, vagy akár a katasztrófavédelem munkáját. Vészhelyzet esetén az előbb említett szervek hozzáférnek a dolgozók legutóbb ismert helyéhez, hiszen a mozgások a felhőben tárolódnak, így interneten keresztül fel tudják mérni az információkat és célirányosan intézkedhetnek. Ezzel a megoldással életeket lehet menteni.
 • Díjnyertes GSM alapú beléptető rendszer

 

Fontos tudni

A fenti ár kizárólag a szofver modulunk árát tartalmazza, a Kártyás Beléptető rendszer árát NEM, azt külön kell megvásárolni.

 

 

Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

További ajánlott termékek