Leírás

A Kártyás Beléptető rendszer modul áttekintése

Összeköti az Ügyviteli rendszerünket és Készletkezelő programunkat a kártyás beléptető rendszerrel.
Programunk a beléptető rendszer összes fontos adatát meg tudja jeleníteni jelentés formában, így bármilyen információt láthatunk.

Fontos: a Kártyás Beléptető rendszer modul csak az általunk javasolt beléptető rendszerrel működik! Igény esetén más beléptető rendszerhez is tudunk csatlakozni, ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.
Az adatokat továbbítani lehet például az épület-menedzsment, bérszámfejtés, étkeztetés felé.

Mit tud a Kártyás Beléptető rendszer ?

 • Felhő alapú : nincsenek kábelekt és egyéb olyan zavaró tényezők, amelyek a rendszer biztonságát és használhatóságát csökkentik.
  Ez azt eredményezi hogy számtalan problémától megszabadulhatunk.
 • Munkaidő nyilvántartás : akár 12 funkció gombos megoldás. Példa a kiválasztható lehetőségekre (melyeket szabadon lehet definiálni):
  – érkezés
  – távozás
  – érkezés áruval
  – távozás áruval
  – bevásárlás stb.
  A Kártyás Beléptető rendszer gombjainak a konfigurálása a rendszer telepítésekor történik.
 • Látogatók kezelése : felhasználóbarát módon támogatja, hogy a látogatóknak  előre definiált jogosultságokat és ajtó csoportokat állítsanak be.
 • Lift jogosultság : be lehet állítani dolgozónként, hogy milyen szinteket használhat.
  Például Kovács József csak a földszintet és a 3-ik emeletet használhatja.
 • Mobil parancsok : megoldható mobil számonként, hogy a rendszer parancsként értelmezze.
  Például ha Kormos Ádám felhívja a saját telefonjáról a központi számot, rögtön kinyílik neki egy adott garázskapu, de ha Lengyel Viktor hívja fel ugyanazt a számot, akkor a beléptető rendszer kikapcsolja a fűtést.
 • Integrálható Kamera felvételek : megoldható, hogy a Kártyás Beléptető rendszer a kamera felvételét hozzáfűzze a belépés / kilépés eseményéhez. Ilyenkor ha megnézzük az adott esemény tényét (például Czakó Piroska kilépett a gyár területéről reggel 18:23- kor), mellette láthatjuk a rövid videót is, melyet lejátszhatunk. Nagyon fontos lehet például egy lopás tettesének a kinyomozásában.
 • Bármennyi egységeket képes összekapcsolni – attól függetlenül, hogy ezek hol helyezkednek el – és vezérelhető vele például öltöző szekrényzára, lift, forgóvilla és egyéb eszközök.
 • Összekapcsolható telephelyek : több telephely összekapcsolható, még akkor is, ha nincs vezetékes telekommunikációs infrastruktúra.
 • Mobil kártya és vonalkód olvasó (hordozható)
  Habár a legtöbb ügyfél kártya olvasóként használja, ennél sokkal többet tud: be tudja olvasni a legtöbb egy és két dimenziós (2d) vonalkódokat,például QR kódot is be tud olvasni.
  A beolvasott vonalkód rögtön bekerül a felhőbe és a továbbított információ másodperceken belül használható.
  Akkor lehet érdekes ez a megoldás, ha összekötjük az Ügyviteli szoftverrel és a vonalkód leolvasásával bizonyos információt akarunk neki továbbítani.
 • Biztonságos : a  felhő alapú beléptető rendszer  mobil hálózaton keresztül kommunikál. Az összes információ továbbítása biztonságosan történik és természetesen titkosítva.
 • Műszak szünet jelzés : előre meghatározott menetrend szerint szirénákat/hangszórókat szólaltat meg, megadott hang állományok alapján. Területenként és munkarendenként más és más beállításokat lehet alkalmazni. Akár egy nem szabványos eseményt, példul hőség riadót is meg lehet vele oldani.
 • Integrálás :  összekapcsolható más vagyonvédelmi rendszerekkel például  riasztórendszer,vagy CCTV ( zárt-láncú biztonsági kamerákat összekapcsoló megfigyelőrendszer).
 • Vészkiürítés menedzsment: támogatja a rendőrség, tűzoltók,mentők, vagy akár a katasztrófavédelem munkáját. Vészhelyzet esetén az előbb említett szervek hozzáférnek a dolgozók legutóbb ismert helyéhez, hiszen a mozgások a felhőben tárolódnak, így interneten keresztül fel tudják mérni az információkat és célirányosan intézkedhetnek. Ezzel a megoldással életeket lehet menteni.
 • Díjnyertes GSM alapú beléptető rendszer

 

Fontos tudni

A fenti ár kizárólag a szofver modulunk árát tartalmazza, a Kártyás Beléptető rendszer árát NEM, azt külön kell megvásárolni.