Nyomtatvány módosítás

Quantity
  Quantity
  Quantity

    Termék leírása

    Testre szabjuk a Raktár program egy meglévő nyomtatvány típusának a kinézetét az Ön igényei szerint. Választható: Számla, Szállítólevél, vagy Bevételezés nyomtatvány módosítása

    Folyamat:

    1. Ön kiválasztja azt a már meglévő nyomtatványt, mely a legjobban hasonlít az elképzeléseihez.
    2. Elküldi nekünk a nyomtatvány sorszámát és a változtatások pontos leírását (például a fejléc betűméretét állítsuk eggyel nagyobbra és a láblécbe tegyük be az Átvevő / Átadó szöveget kék színnel).
    3. Elkészítünk egy teljesen új nyomtatványt a korábbi alapján és módosítjuk a leírás szerint.
     Lehetőség van egyedi adatmezőket is megjeníteni a Bevételezés nyomtatványon, amennyiben rendelkezik a Felhasználók által létrehozott egyedi mezők modullal. Ebben az esetben viszont egyedi ajánlatot adunk, mert jóval több időnkbe telik az elkészítése.

    Fontos! Ez az ár egyszeri módosítást tartalmaz! Nem tartalmazza azt, hogy Ön bizonyos idő után meggondolja magát és másként szeretné a nyomtatványt! Minden nyomtatvány módosítás plusz munka számunkra.

    Ez az ár akkor érvényes, ha valamely jelenlegi (meglévő) nyomtatvány formátumot kell átalakítani, testre szabni. Ha céges papírra lenne a nyomtatás, vagy más nyelvre szeretné a nyomtatványt, egyedi ajánlatot adunk!

    Kizárólag olyan adatokat tudunk megjeleníteni a nyomtatványon, melyek a nyomtatvány adataihoz kapcsolódnak! Például egy Ügyfél Rendelés nyomtatványon nem tudjuk megjeleníteni a tételhez tartozó utolsó beszállító nevét.

     

    Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

    Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

    További ajánlott termékek