Szerviz szoftver – Android eszközre

Quantity
Quantity
Quantity

Termék leírása

A Szerviz szoftver egyszerűsített kiegészítője Android operációs rendszerre. Célja, hogy a szervizes munkatárs a helyszínen tudjon rögzíteni egy munkalapot, illetve bele tudjon módosítani.

Androidos tableten, vagy mobilon rögzített munkalapokat ugyanúgy meg tudják nyitni az irodai Szerviz szoftverben (mely Windows alapú).

Funkciók:

  • Munkalap böngészés
  • Munkalap készítés
  • Munkalap szerkesztés.


Az Android alapú Szerviz Munkalap szoftverünk az egyszerűséget és hatékonyságot helyezi előtérbe. Felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt új munkalapot hozzon létre. Könnyen átláthatja és kezelheti a rendszer minden funkcióját, így gyorsan és hatékonyan dolgozhat.

Egy munkalaphoz több javítandó berendezést is hozzáadhat, így egyszerűen kezelheti a többfeladatos projekteket is. Az alkatrészek kiválasztása is gyors és egyszerű folyamat, így minimalizálhatja az időt, amelyet a részletekkel való küzdelemre fordítana.

Kiemelkedő jellemzőnk, hogy a Szerviz Munkalap szoftver teljes mértékben integrálva van Androidos és Windows alapú ügyviteli programunkkal. Ezáltal egységes és összehangolt rendszert biztosítunk Önnek, amely könnyedén kezelhető mind a mobil, mind az asztali platformokon.

A Szerviz Munkalap szoftver kulcsszavai: hatékonyság, egyszerűség, integráció. Fedezze fel velünk a szervizmunkák új dimenzióját, és tegye hatékonyabbá vállalkozását még ma!

Videó a program használatáról:

CSOMAG KEDVEZMÉNY:

  • A Windows alapú Szerviz szoftver  megléte esetén 20% kedvezmény!
  • Az összes mobil termékünk megvásárlása esetén 10% kedvezmény!

Fontos : a Szerviz szoftver modul nélkül nem működik.

Ha iPhone változat érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

További ajánlott termékek