Termék nyomtatás saját tervezésű etikettre

Quantity
Quantity
Quantity

Termék leírása

Négy modulból áll:

  1. Egy saját etikett szerkesztőből (ez a Sablon szerkesztés: Termék etikett modul), mely segítségével saját etiketteket / nyomtatványokat hozhatunk létre : megadhatjuk a szélességet, magasságot, margókat, feltehetjük a termék adatmezőit. Ezen kívül betűméretet, típust, színt állíthatunk, képet tehetünk rá stb.
    Egyedi adatmezőt is ráhelyezhetünk (ha megvásároltuk a Felhasználók által létrehozott egyedi mezőket).
    Az etikettnek nevet adunk, hogy hivatkozhassunk rá nyomtatáskor. Az etikettet leduplikálhatjuk újként, majd tovább szerkeszthetjük.
  2. Termék nyomtatás saját tervezésű etikettre modul, melyben kijelöljük, hogy mely termékekből hány darabot szeretnénk nyomtatni, majd kiválasztjuk, hogy melyik etikettre szeretnénk nyomtatni.
    Nyomtatás előtt meg lehet tekinteni.
  3. Bevételezésből is meg lehet hívni, ilyenkor a program automatikusan kigyűjti a bevételezett tételeket, csak az etikett nevét kell kiválasztani
  4. Utólag is meg lehet hívni a Mozgás böngészés Bevételezés részénél.

Képek, videók:

Olyan Ügyviteli programot szeretne, melyben alig változik valami, vagy pedig olyat, melyet napi szinten jobbítanak, frissítenek??

Kattintson ide, hogy lássa, milyen irdatlan ütemben fejlesztjük az Ügyviteli programunkat! Például 2023 Február: 33 fejlesztés!!

További ajánlott termékek